Αρχαιος DM που εκανε διακοπες μερικα χρονια επιστρεφει. Συστημα: Pathfinder η 3.5 (ουσιαστικα το ιδιο) η αν η πλειοψηφια θελει μπορει να δοκιμασω το 5Ε που εχω ακουσει καλα λογια? Η pathfinder 2? Θα δουμε δεν ειναι προβλημα απλως προτιμω κατι που ηδη γνωριζω και δεν θα σπαταλησω εκατονταδες ωρες και στο τελος θα στραβωσει. Κοσμος: Πιθανοτατα Forgotten Realms? Βλεπε παραπανω Ημερες και ωρες θα κανονιστει με την πλειοψηφια. Ειμαι ελευθερος ολες τις καθημερινες ΣΚ δουλευω. Οποτε μπορει να κανονιστει μια ημερα μεσα στην εβδομαδα που συμφωνουν ολοι. Τωρα θα ξεκαθαρισω καποια πραγματα καθοτι εχω κυριολεκτικα δεκαετιες εμπειριας στον χωρο και εχω βιωσει πολλα "κακα". Το campaign δεν ειναι RP heavy. Οι υπολοιποι δεν ειναι εδω για να ειναι θεατες στο θεατρο του χαρακτηρα σου. Το RP ειναι ενα tool για να προχωρησει το plot. (Μιλαω παντα για το τι θα περιμενει καποιος στα campaign μου) Οποιος ενδιαφερεται θα πρεπει να ξεκαθαρισει και στον εαυτο του ΠΟΣΟ θελει να παιξει. Το λεω αυτο γιατι πολλοι πιστευουν ΟΤΙ θελουν πολυ να παιξουν αλλα τους "περναει" μετα απο ενα η δυο session η πορωνονται με ενα καινουργιο MMO κτλ και ξαφνικα το D&D πεφτει στην κατηγορια τους οποτε ζημιωνονται ολοι. Οποτε επικοινωνηστε ΜΟΝΟ αν ειστε ετοιμοι να το θεσετε σαν 1ο στις προτεραιοτητες σας. Και ξεκαθαριζω γιατι ακουγεται περιεργο ε εχουμε και οικογενειες etc. Οταν οι υπολοιποι (και δεν μιλαω καν για τον DM που καταναλωνει δεκαδες ωρες για να ετοιμασει το session) εχουν αφιερωσει χρονο και κοπο για να εμφανιστουν στο session αν δεν ερθεις γιατι απλα δεν εχεις ορεξη, η ξεκινησες καινουργιο game etc τοτε δεν θα συγχρονιστουμε ποτε. Υπαρχει ηδη ενας παικτης και το θετιμο νουμερο ειναι απο 3 εως ΜΕΓΙΣΤΟ 5 παικτες. Αν εισαι παλιος παικτης καταλαβαινεις ποσο πιο δυσκολο γινεται να συγχρονιστουν οι χρονοι με περισσοτερα ατομα. Τωρα το σημαντικοτερο