Roll20 uses cookies to improve your experience on our site. Cookies enable you to enjoy certain features, social sharing functionality, and tailor message and display ads to your interests on our site and others. They also help us understand how our site is being used. By continuing to use our site, you consent to our use of cookies. Update your cookie preferences .
×
Advertisement Create a free account

Selected music won't play on load

I've tried this in Safari, Firefox, Chrome, and Brave with the same results.  I only have one song chosen from the jukebox. I change the name of the song to "Start" since it's for the player landing page.  I set the page to play the "Start" song on load.  The player ribbon is already on the page.  Song doesn't play. Reload browser. Song doesn't play.  Change browsers.  Login as player.  Login as GM.  Move the ribbon around.  No other pages have any songs to load.  Song still doesn't play. Verify that players cannot hear sound.  Verify that the song hasn't started and is in a stopped state.  Why won't this work?
1501856340
Drespar
Roll20 Team
Hi Muhthulhu, Sorry to hear you are having issues. If you could work through the  Solving Technical Issues section from our wiki: Step 1: Make sure to use the right browser Please check if these issues persist when using both Chrome and Firefox. Step 2: Ensure that there are no extensions/addons interfering with Roll20 Please disable all add-ons/extensions and anti-virus programs. Step 3: Clear your cache If none of the above succeeds, please have your player thoroughly work through Step 4 . (Don't forget the complete Console Log!) Specifically, try to make sure that you have the console open when the song should start playing. Additionally, is this a song that you uploaded or did you rename a song?