Tokens won't move to map

1518541967
This is the second time I have encountered this problem. I can move the tokens that are on the map already. However I can not place a new token on the map from my Journal. The first time (During a game) this went on for about 15 minutes and then corrected itself. Now I am working on a different campaign that is upcoming. I was setting up some sewer tiles as tokens to place on the map, and after the 8th one I could no longer place any on the map. It has been over an hour now. I cleared my cache, logged out of the game and back in several times. I logged completely out of roll20 and back in again. Nothing seems to be working. Even if this does clear itself up again somehow. Is there something that can be done to make sure it doesn't happen in the middle of a game again, like it did this past saturday night?
1518545301
I would ensure that you are dragging the name of the token to the map as opposed to the hamburger button (3 horizontal bars).
1518546072
1st thanks for the reply, but I tried both ways with no luck. 
1518564205
GenKitty
Roll20 Mod Team
I'm sorry to hear that you're having issues with the site.  Just to make sure we're all on the same page.... If this does not work, would you please carefully work through the first three steps of our guide to Solving Technical Issues ? Step 1: Make sure to use the right browser Please check if these issues persist when using both Chrome and Firefox. Step 2: Ensure that there are no extensions/addons interfering with Roll20 Please disable all add-ons/extensions and anti-virus programs. Step 3: Clear your cache If none of the above succeeds, please thoroughly work through Step 4 . (Don't forget the complete Console Log, starting with table load-in and covering your attempts to move a token onto the table!) Thank you!
1519094763

Edited 1519168834
I'm having a partial problem of this exact nature, I'm browsing around for clues. This occurred randomly and I suspect that my issue might be Corrupted Data on the Roll20 Servers, here is what I have noticed so far: my Profile Picture randomly lost it's encoding (a .jpg picture, not .jpeg, I already checked, and it was fine this morning when I logged in) My Character Token for one of my Characters in the Game I'm building randomly just VANISHED, like, I had everyone in a 3x3 grid, and it was the middle left, and now the token is gone and I am unable to place more. Token Picture now has lost it's Encoding as well! Link: Token Picture & Token's Profile Picture it happened again today! > LINK < my Preview of my Token on my Blank Map went to the same error now! This is not anything on MY end causing this problem! This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below. <Error> <Code>AccessDenied</Code> <Message>Access Denied</Message> <RequestId>B393D59B1C7500EB</RequestId> <HostId>opfAyQFBFDSL5m5TOEJazRqFoiQjdubSAAk2fkrBor82AbGqNP5eJNbfNaZ6asie92P/XrI1Q1I=</HostId> </Error> Side Note: Host ID & Request ID Fields keep changing per refresh I'm sure you are curious about my Browser and whatnot, so here's my build, and FYI @ the Dev Team, Firefox 58 has removed Plug-ins entirely, only some Add-ons remain. Also those Mozilla Links are broken for some reason, although supportdetails.com still works Operating System: Windows 7 (64-bit) Screen Resolution: 1366 x 768 Web Browser: Firefox 58.0.2 (64-bit) (Up to Date) Web Browser Size: 1366 x 664 IP Address: 67.48.135.255 Color Depth: 24 bit Javascript: Enabled Macromedia Flash Version: 28.0.-1 Cookies: Enabled the IP address is a moot point, as I'm on a Public Wi-Fi Hotspot, but I included it anyways. the Game's Name is Dungeon Fantasy in case you were wondering, and I fortunately have not yet finished building it. And yes, I'm on the same page as you, and no I'm not able to place the Token grabbing from Either the Burger or the Name, I tried both just in case, and again it's not a .jpeg for the problem Token Picture. The other 8 Tokens are perfectly fine, I fixed my Profile Picture manually, so I can't provide that link, but this makes me suspect possibly a Virus is doing something to the Roll20 Servers or maybe something is cleaning things it shouldn't, I have no idea, what I do know is that I found 2 corrupted pictures in a very short Time Span. Also, one of the other Players verified that it's not just my end seeing it. The Character is Missing from the lineup, and I have not deleted any Characters from the Map, and his Character Sheet is saying he has a corrupted Image for his profile picture. This bypasses the "Clear your Cache" Step, and they use Chrome too. P. S. in case I was not clear, I am not the Original Poster. interesting note from the Console Logs: 22:03:51.639 TypeError     columnNumber: 3408     fileName: "https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329"     lineNumber: 93     message: "formula is undefined"     stack: "autoCalcFormula@https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329:93:3408\n_updateSheetValues/<@https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329:92:16646\nk.forEach@https://app.roll20.net/assets/base.js?1517332387:1:1626\n_updateSheetValues@https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329:92:15881\nn@https://app.roll20.net/assets/base.js?1517332387:1:7634\n"     __proto__: {…}         constructor: function TypeError()         message: ""         name: "TypeError"         stack: ""         __proto__: {…}             constructor: function Error()             message: ""             name: "Error"             stack: Getter & Setter             toSource: function toSource()             toString: function toString()             __proto__: {…}                 __defineGetter__: function __defineGetter__()                 __defineSetter__: function __defineSetter__()                 __lookupGetter__: function __lookupGetter__()                 __lookupSetter__: function __lookupSetter__()                 constructor: function Object()                 hasOwnProperty: function hasOwnProperty()                 isPrototypeOf: function isPrototypeOf()                 propertyIsEnumerable: function propertyIsEnumerable()                 toLocaleString: function toLocaleString()                 toSource: function toSource()                 toString: function toString()                 valueOf: function valueOf()                 app.js:92:16851 I'll try to get as much of the chunk as I can without a full refresh, in case it helps narrow down the search, but specifically this happens whenever I refresh that character sheet: 22:03:40.627 Show Character View Dialog! app.js:92:22740 22:03:40.640 --- RENDER CHARACTIVE VIEW ---- app.js:92:9001 22:03:43.714 Redoing charsheet html app.js:92:11135 22:03:45.499 4859ms to end of html app.js:92:11795 22:03:45.519 239 app.js:87:68 22:03:44.394 Loading mixed (insecure) display content “http://imgsrv.roll20.net/?src=i.imgur.com/Y8KHPKm.png” on a secure page[Learn More] jquery.1.8.2.min.js:2:67936 22:03:48.806 Really updating character sheet values app.js:92:11926 22:03:49.165 Setting up repeating sections took until 352ms app.js:92:14050 22:03:49.168 Updating ALL VALUES app.js:92:15023 22:03:49.172 Finding list of dirty attributes took until 359ms app.js:92:15227 22:03:49.183 Querytest took until 370ms app.js:92:15586 22:03:49.191 Attribute cache compliation took until 378ms app.js:92:15796 22:03:51.588 ERROR parsing formula: undefined app.js:92:16810 22:03:51.595 TypeError: formula is undefined Stack trace: autoCalcFormula@https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329:93:3408 _updateSheetValues/<@https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329:92:16646 k.forEach@https://app.roll20.net/assets/base.js?1517332387:1:1626 _updateSheetValues@https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329:92:15881 n@https://app.roll20.net/assets/base.js?1517332387:1:7634  app.js:92:16851 22:03:51.639 TypeError     columnNumber: 3408     fileName: "https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329"     lineNumber: 93     message: "formula is undefined"     stack: "autoCalcFormula@https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329:93:3408\n_updateSheetValues/<@https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329:92:16646\nk.forEach@https://app.roll20.net/assets/base.js?1517332387:1:1626\n_updateSheetValues@https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329:92:15881\nn@https://app.roll20.net/assets/base.js?1517332387:1:7634\n"     __proto__: {…}         constructor: function TypeError()         message: ""         name: "TypeError"         stack: ""         __proto__: {…}             constructor: function Error()             message: ""             name: "Error"             stack: Getter & Setter             toSource: function toSource()             toString: function toString()             __proto__: {…}                 __defineGetter__: function __defineGetter__()                 __defineSetter__: function __defineSetter__()                 __lookupGetter__: function __lookupGetter__()                 __lookupSetter__: function __lookupSetter__()                 constructor: function Object()                 hasOwnProperty: function hasOwnProperty()                 isPrototypeOf: function isPrototypeOf()                 propertyIsEnumerable: function propertyIsEnumerable()                 toLocaleString: function toLocaleString()                 toSource: function toSource()                 toString: function toString()                 valueOf: function valueOf()                 app.js:92:16851 22:03:51.635 ERROR parsing formula: undefined app.js:92:16810 22:03:51.639 TypeError: formula is undefined Stack trace: autoCalcFormula@https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329:93:3408 _updateSheetValues/<@https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329:92:16646 k.forEach@https://app.roll20.net/assets/base.js?1517332387:1:1626 _updateSheetValues@https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329:92:15881 n@https://app.roll20.net/assets/base.js?1517332387:1:7634  app.js:92:16851 22:03:51.639 TypeError     columnNumber: 3408     fileName: "https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329"     lineNumber: 93     message: "formula is undefined"     stack: "autoCalcFormula@https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329:93:3408\n_updateSheetValues/<@https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329:92:16646\nk.forEach@https://app.roll20.net/assets/base.js?1517332387:1:1626\n_updateSheetValues@https://app.roll20.net/assets/app.js?1518541329:92:15881\nn@https://app.roll20.net/assets/base.js?1517332387:1:7634\n"     __proto__: {…}         constructor: function TypeError()         message: ""         name: "TypeError"         stack: ""         __proto__: {…}             constructor: function Error()             message: ""             name: "Error"             stack: Getter & Setter             toSource: function toSource()             toString: function toString()             __proto__: {…}                 __defineGetter__: function __defineGetter__()                 __defineSetter__: function __defineSetter__()                 __lookupGetter__: function __lookupGetter__()                 __lookupSetter__: function __lookupSetter__()                 constructor: function Object()                 hasOwnProperty: function hasOwnProperty()                 isPrototypeOf: function isPrototypeOf()                 propertyIsEnumerable: function propertyIsEnumerable()                 toLocaleString: function toLocaleString()                 toSource: function toSource()                 toString: function toString()                 valueOf: function valueOf()                 app.js:92:16851 22:03:52.486 Set values (including auto-calcuating variables) took until 3673ms app.js:92:18064 22:03:52.759 Appending to screen took until 3946ms app.js:92:18257 22:03:52.811 Took 3997ms app.js:92:18503 I exploded out the Tree a bit so you could get a better view of exactly where it was, but I honestly have ZERO clue what went wrong or how to navigate this Console Log, took me about 10 min to figure out that the Grey line is up 1 level in the Reference.