Roll20 uses cookies to improve your experience on our site. Cookies enable you to enjoy certain features, social sharing functionality, and tailor message and display ads to your interests on our site and others. They also help us understand how our site is being used. By continuing to use our site, you consent to our use of cookies. Update your cookie preferences .
×
Advertisement Create a free account

Recent Uploads spinning forever

1523739027

Edited 1523739194
Stephen L.
Pro
Marketplace Creator
Sheet Author
API Scripter
So, I've had this problem before, thought it got fixed, but now it's happening again. I'm having the same issues I had before in the thread here:&nbsp; <a href="https://app.roll20.net/forum/post/6120097/loading-" rel="nofollow">https://app.roll20.net/forum/post/6120097/loading-</a>... That thread has been closed, since at the time things were working again (for a little while), so I'm creating a new thread for the continued issue. The Recent Uploads filter on library assets isn't working. I can view uploaded assets unfiltered, but if I click the button to filter out the ones already organized into my library, it just spins forever. And no, I haven't deleted a bunch of assets from my library recently.
1525189280
Stephen L.
Pro
Marketplace Creator
Sheet Author
API Scripter
*bump* Still having this problem...
1525191105

Edited 1525191115
Drespar
Roll20 Team
Hi Stephen, Sorry that this slipped through the cracks! I will pass this along to get it resolved.
1525293880
Steve K.
Roll20 Production Team
Sheet Author
API Scripter
Compendium Curator
Stephen, we've confirmed the issue is happening to the filtered version of your library. We're investigating why your filtered library is taking so long to return compared to everyone else's. We'll update again once that investigation's completed.
1525308054
Stephen L.
Pro
Marketplace Creator
Sheet Author
API Scripter
Thanks! I appreciate it!