Advertisement Create a free account

Unable to Load Assets on any Campaign

1549328861

Edited 1549328881
Only player in group unable to load characters, furniture, etc regardless if the campaign is using dynamic lighting or not. Tab is showing as forever loading for all of Roll20 site. Can only see a grey, ungridded rectangle which is the room where the characters/furniture/etc should be. I have... - Cleared cache - Updated Java - Tried both Chrome and Mozilla - Reloaded - Disabled all adblock/extensions - Turned off firewall/antivirus Currently using latest version of Windows 10 app.roll20.net/:12 Refused to execute inline script because it violates the following Content Security Policy directive: "script-src 'self' 'unsafe-eval' https://*.googlesyndication.com https://*.doubleclick.net <a href="https://partner.googleadservices.com" rel="nofollow">https://partner.googleadservices.com</a> <a href="https://www.googletagservices.com" rel="nofollow">https://www.googletagservices.com</a> <a href="https://ssl.google-analytics.com" rel="nofollow">https://ssl.google-analytics.com</a> <a href="https://www.google-analytics.com" rel="nofollow">https://www.google-analytics.com</a> <a href="https://ajax.googleapis.com" rel="nofollow">https://ajax.googleapis.com</a> <a href="http://ajax.googleapis.com" rel="nofollow">http://ajax.googleapis.com</a> <a href="https://d3clqjduf2gvxg.cloudfront.net" rel="nofollow">https://d3clqjduf2gvxg.cloudfront.net</a> <a href="https://cdn.firebase.com" rel="nofollow">https://cdn.firebase.com</a> https://*.firebaseio.com https://*.tokbox.com https://*.opentok.com <a href="http://static.opentok.com" rel="nofollow">http://static.opentok.com</a> <a href="http://www.google-analytics.com" rel="nofollow">http://www.google-analytics.com</a> <a href="http://cdn.crowdin.com" rel="nofollow">http://cdn.crowdin.com</a> <a href="https://crowdin.com" rel="nofollow">https://crowdin.com</a> <a href="http://stun.l.google.com" rel="nofollow">http://stun.l.google.com</a> ". Either the 'unsafe-inline' keyword, a hash ('sha256-j7ElESmIU2VxXkV4X4rAp48yZ6DGBcTuu0LgjLD7IQk='), or a nonce ('nonce-...') is required to enable inline execution. app.roll20.net/:13 Refused to execute inline script because it violates the following Content Security Policy directive: "script-src 'self' 'unsafe-eval' https://*.googlesyndication.com https://*.doubleclick.net <a href="https://partner.googleadservices.com" rel="nofollow">https://partner.googleadservices.com</a> <a href="https://www.googletagservices.com" rel="nofollow">https://www.googletagservices.com</a> <a href="https://ssl.google-analytics.com" rel="nofollow">https://ssl.google-analytics.com</a> <a href="https://www.google-analytics.com" rel="nofollow">https://www.google-analytics.com</a> <a href="https://ajax.googleapis.com" rel="nofollow">https://ajax.googleapis.com</a> <a href="http://ajax.googleapis.com" rel="nofollow">http://ajax.googleapis.com</a> <a href="https://d3clqjduf2gvxg.cloudfront.net" rel="nofollow">https://d3clqjduf2gvxg.cloudfront.net</a> <a href="https://cdn.firebase.com" rel="nofollow">https://cdn.firebase.com</a> https://*.firebaseio.com https://*.tokbox.com https://*.opentok.com <a href="http://static.opentok.com" rel="nofollow">http://static.opentok.com</a> <a href="http://www.google-analytics.com" rel="nofollow">http://www.google-analytics.com</a> <a href="http://cdn.crowdin.com" rel="nofollow">http://cdn.crowdin.com</a> <a href="https://crowdin.com" rel="nofollow">https://crowdin.com</a> <a href="http://stun.l.google.com" rel="nofollow">http://stun.l.google.com</a> ". Either the 'unsafe-inline' keyword, a hash ('sha256-W4z4mOiwkRlHZN9ZhB3StyLZj6HgkMDMbkFJOavx/+M='), or a nonce ('nonce-...') is required to enable inline execution. jquery.migrate.js:20 JQMIGRATE: Logging is active app.js:533 70 app.js:535 TOUCH SUPPORTED: false app.js:535 USING WEBGL ACCELERATION... app.js:535 WEBGL STARTUP SUCCESS app.js:528 select app.js:528 Switch mode to select app.js:548 Initializing new dice engine with randomness... app.js:548 Using random entropy app.js:554 window resize app.js:535 Final set zoom! app.js:534 UPDATE GL SIZE! app.js:535 Final set zoom! tutorial_tips.js:7 tuts loaded app.js:546 MESSAGE RECEIVED app.js:546 MessageEvent app.js:542 Final page load. app.js:541 Auth'ed. app.js:541 Go post auth! app.js:541 initial setup app.js:539 T.i app.js:541 Got players value... app.js:541 joining game... app.js:539 Player -KP6FxV8hVKpNpJcdSe7 is offline... app.js:539 Player -KRBUns6CBnoGiF4093- is offline... app.js:539 Player -KRBUrMLKog9ldvQvuOs is offline... app.js:539 Player -KeWAckGr1gjbxqx9kfl is offline... app.js:539 Player -KezwVywtlQTDUBOs-Sh is offline... app.js:539 Global Volume: 100=1 app.js:541 Deferred finish joining... app.js:533 Firebase Online 7app.js:538 Full load page! app.js:541 We have 7 pages app.js:541 handle page changes app.js:541 false app.js:537 Do refresh link cache! app.js?1548958646:554 window resize app.js?1548958646:535 Final set zoom! app.js?1548958646:534 UPDATE GL SIZE! app.js?1548958646:535 Final set zoom! app.js?1548958646:541 init active page! app.js?1548958646:538 activate page! app.js?1548958646:538 FULLY ACTIVATE VIEWS FOR PAGE. app.js?1548958646:542 Scan for new plays! app.js?1548958646:551 Refresh Journal List! app.js?1548958646:551 Search took 7ms app.js?1548958646:538 Graphics: 75 app.js?1548958646:538 Paths: 74 45app.js?1548958646:550 ignoring message, not gm, and not original player. app.js?1548958646:538 Reorder by ZORDER 74app.js?1548958646:534 new caster! D4_Hard_Roll_001.mp3:1 Failed to load resource: net::ERR_CONNECTION_RESET D4_Hard_Roll_002.mp3:1 Failed to load resource: net::ERR_CONNECTION_RESET s3.amazonaws.com/files.d20.io/images/65490434/RJb6RoqsTZrcgmIFRwlkcg/thumb.png?1540322755036&amp;size=30:1 GET <a href="https://s3.amazonaws.com/files.d20.io/images/65490434/RJb6RoqsTZrcgmIFRwlkcg/thumb.png?1540322755036&amp;size=30" rel="nofollow">https://s3.amazonaws.com/files.d20.io/images/65490434/RJb6RoqsTZrcgmIFRwlkcg/thumb.png?1540322755036&amp;size=30</a> net::ERR_CONNECTION_RESET Image (async) buildFragment @ jquery-1.9.1.js:6469 domManip @ jquery-1.9.1.js:6129 append @ jquery-1.9.1.js:5949 d20.textchat.incoming @ app.js?1548958646:550 a @ app.js?1548958646:550 r @ base.js?1548784398:6 D4_Hard_Roll_003.mp3:1 Failed to load resource: net::ERR_CONNECTION_RESET D4_Medium_Roll_001.mp3:1 Failed to load resource: net::ERR_TIMED_OUT
1549336102
Dragon Dreamer
Roll20 Mod Team
Hello Mogg Flunkies, We are sorry to hear you are having this issue. I have passed this information along to our devs. We hope to have an answer for you soon. Thanks!
1549373049
Drespar
Roll20 Team
Hi Mogg, Does this issue persist in multiple games or just one in particular? Could you provide the name of the game so we can have a look? Additionally, if you have any screenshots you can provide of what you are seeing it would also be helpful!
Roll20 isn't even letting me upload images. Stays loading forever. Will have to provide the appropriate images via imgur. First link is my bugged view (Defenders of Rus) Second link is the view from one of the others in the same campaign. This problem is taking place over all campaigns and seemingly for all of Roll20. Even avatars on the forums aren't loading. <a href="https://imgur.com/a/wIkzR49" rel="nofollow">https://imgur.com/a/wIkzR49</a> <a href="https://imgur.com/a/bBTRTFy" rel="nofollow">https://imgur.com/a/bBTRTFy</a>
Hi. Just to inform. it seems 2 of our 6 players/GM got same on our game.&nbsp; <a href="https://media.discordapp.net/attachments/143117777295638528/542754334371348490/unknown.png?width=886&amp;height=675" rel="nofollow">https://media.discordapp.net/attachments/143117777295638528/542754334371348490/unknown.png?width=886&amp;height=675</a>
1549481961

Edited 1549482812
Forz
Pro
Hello. One of my players is also plagued with that issue. She's stuck with beautiful pre-8 bits maps, and only the lighting seems to be shown, nothing else: <a href="https://media.discordapp.net/attachments/273494792024096768/542784234184507434/unknown.png" rel="nofollow">https://media.discordapp.net/attachments/273494792024096768/542784234184507434/unknown.png</a> She's opened the console and noticed she was unable to load resources: <a href="https://media.discordapp.net/attachments/273494792024096768/542789396756168714/unknown.png?width=632&amp;height=529" rel="nofollow">https://media.discordapp.net/attachments/273494792024096768/542789396756168714/unknown.png?width=632&amp;height=529</a> We're trying anything to root out the issue on our end but we've found nothing. She's logged in another player's account and still had the issue. A player logging in her account had everything working perfectly.
1549546813
Drespar
Roll20 Team
Hi again everyone, Thank you for all of the information! Looking into the games myself I had no issues loading the maps which points to a local issue for affected parties. Forz, I believe you are correct in the error spotting in the console log. What we are primarily looking at are the following: Failed to load resource: net::ERR_CONNECTION_RESET Failed to load resource: net::ERR_TIMED_OUT There is something preventing access to the image server for particular images. For those affected, without providing too in-depth of information, what is your geolocation? (e.x. United States of America, Germany, etc.)
1549568120
Forz
Pro
My player is in France (Just like the rest of us), residing in a hotel due to work, with a top notch net and nothing to bridle it. Here's the strange part, the issue was fixed on its own and she's done nothing, which was confusing. I asked her to log into the game from time to time to see if the issue would reappear. I'll make an update if we can make some more sense of it.
@Drespar, East Coast with Spectrum as provider
1549897755
Drespar
Roll20 Team
Sorry for the delayed response! Mogg, following Forz update are you still encountering this problem? If so, it may be worthwhile to test out swapping your DNS. The public DNS provided by google is an excellent starting point for testing this out-- you will also find instructions on how to change your DNS as well should you need them. <a href="https://developers.google.com/speed/public-dns/" rel="nofollow">https://developers.google.com/speed/public-dns/</a>
1550005845
Forz
Pro
Ever since the problem was solved on its own, she never had this issue appear ever again. She's also moved, again. I'll mention a DNS change should it ever reappear.
DNS change didn't seem to fix it. It works fine on an older computer so I'll just work around the issue that way. Not sure how to fix this problem for any future readers.